Tävlingar

Vårens tävling

Klubben har en fototävling för våren 2018. Tävlingen hanteras i samarbete med Linköpings fotoklubb, de har valt teman och kommer att bedöma bilderna.

Tävlingsreglerna för de två klasserna är följande:

• Klassen Påsikt (utskrivna) 2 bilder/deltagare, tema Uppvaknande
  • Klassen Digitalt 2 bilder/deltagare, tema Abstrakt
  • Bilderna får vara i s/v eller färg
  • Påsikt, bild monterad (bildyta max format A4)
  • Digitalt, max långsida 2000 pixlar, filstorlek max 2 MB.

Inlämning senast 1 maj 2018

Månadens Bild

Varje medlem kan ta med max två bilder att tävla med. Är det digitala bilder så tas dessa med på en usb-sticka och laddas över till klubbdatorn. Påsiktsbilder (utskrifter) får max vara 30x40cm med eller utan ram. Bilderna poängbedöms sedan anonymt under kvällen av de närvarande medlemmarna. Poäng/röster räknas samman och bilderna presenteras sedan på hemsidan. Vid påsiktsbilder så skicka in bilden/bilderna digitalt, tillsammans med uppgift om eventuell 1-3-placering i tävlingen, senast påföljande söndag. Bilderna måste vara minst 500 pixlar på längsta sidan, men helst inte större än 2000 pixlar. Digitala bilder behöver inte skickas. Bilderna skickas till bilder@fotoklubbennorrkoping.se Har man inte möjlighet att närvara på månadens bild går det att maila bilderna till bilder@fotoklubbennorrkoping.se senast 18:00 söndagen innan tävlingsdagen.

Klubbmästerskapet 2018

Reglerna för Klubbmästerskapet 2018 kommer att bli lite annorlunda jämfört med 2017 och mera information kommer inom kort.

Inbjudningar till nationella/internationella tävlingar

Nordiskt Fotomästerskap 2018 (deadline 15 april) Inbjudan_Nordiskt FM_2018-2