Från mötet 28/2

Peter, som var programvärd för mötet 28/2, har sammanfattat kvällen:

Under kvällens klubbmöte så visade Sigge ett bildspel från Söderåsen när han var på workshop där med Hans Strand som handledare. Det var uppskattat och många blev intresserade  av att lära sig mer om att göra bildspel i bl a Lightroom.

Sedan visade Svante och Sigge bilder där dom inspirerats av andra kända fotografer eller konstnärer. Det var intressant att se ”orginalet” som inspirerat samt deras resultat.

Anders visade några kvällsbilder som han tagit vid en rondell med ljusdekoration i mitten.

Det pratades om eventuella aktiviteter till våra träffar då styrelsen vill engagera samtliga klubbmedlemmar så att man kan ha aktiviteter som alla är intresserade av.

Det kom upp en hel del förslag att ta med.

Avslutningen på kvällen var månadens bild, ”Vinterstämning” där vi fick en ganska klar vinnare. Det var Christoffer Ekman som fångat en bild från Drottninggatan med en spårvagn i snöstorm.

//Peter S.

Foto: Christoffer Ekman