Nytt år

Hej och god fortsättning
Jag hoppas att ni har haft en fin jul och nyår, vi har gått in i ett nytt år och en ny ”termin”.
Vi börjar Januari med lite praktiska övningar med handledning av Sigge. Syftet är att klara sig med en separat kamerablixt och diverse saker som man lätt fixar själv. Det är bra om deltagarna tar med kamera, gärna stativ, kamerablixt och gärna något föremål som motiv.
Om vi hoppar ett lite längre steg framåt så är det årsmöte 14/2 -18 klockan 18:30 i klubblokalen. Motioner till årsmötet skall vara styrelsen tillhanda senast 24/1 -18 så att de kan bifogas kallelsen till årsmötet. Maila motionerna till klubbens infomail eller min mail.  Tänk på att skriva motioner så att de kan tas beslut om dem på årsmötet med ”ja” eller ”nej”. För att ha rösträtt så skall medlemsavgiften vara betald. Plusgiro: 12 15 11-0 Medlemsavgift 350 kr/år  familjemedlem 100 kr/år.
Niklas