Klubbkväll 11/10

Klubbkvällen 11/10 gick i bildernas tecken.

Vi började kvällen med att titta igenom bilderna från bildbesömningen vi har gjort för Vimmerbys fotoklubb. Därefter körde vi vår egen månadens bild där vi hade en utökad diskussion med tankar och ideér angående bilders uppbyggnad med lite anylas av linjer, tredjedelsregeln och andra delar som hjälper till att bygga upp en bild. Efter lite fika så gav vi oss på kända fotografer och en del av deras bilder. Det blev bra prat om bilderna och vi återkopplade till den tidigare diskussionen om ”regler”. Vi konstaterade att en bild behöver inte vara bra bara för att den följer regler och att den inte behöver vara dålig för att man inte följer dem. 🙂 Det går naturligtvis bra att skapa en bild med känsla och uttryck ändå.