Utställning Kulturnatten 2017

På årets kulturnatt kommer fotoklubben att ha öppet hus. Till denna händelse ska klubben arrangera en utställning i våra lokaler, med tema/röd tråd Norrköping. Det är säkert kul när då många besökare kan känna igen miljöerna och skapar då ett större intresse för bilderna.

Tanken är att visa bilder från hela kommunen, inte bara stadsmiljö. Samtliga medlemmar skall få möjlighet att vara med sina bilder på utställning. Minst en per deltagare ska nog få plats. Bilderna skall helst vara tagna under senare tid, vilket inte skall vara några problem då kommunen just nu är inne i ett väldigt dynamiskt skede.

Bilder skall vara monterade med ram, inte bara en passepartout, montage på styv skiva går också bra. Längsta mått på någon sida är 40cm. Ramar kan köpas billigt på flera lågprisvaruhus.

Det kan verka lång tid till hösten, men tiden går fort så börja redan nu fundera på och även ta bilder ni känner för.

Vid frågor, ta upp dem på träffarna.